Gevelbekleding: Crepi, sidings & leien

Profidak verzorgt al uw gevelbekleding in Groot-Antwerpen en randgemeenten tot Brussel.

Als u zeker wilt zijn van kwaliteit, kies dan voor Profidak uit Deurne. Wij verzorgen al uw gevelwerken bij verbouwingen of nieuwbouw. U kunt ons inschakelen voor werken in de regio van Groot-Antwerpen (Deurne, Wilrijk, Edegem, Borgerhout, Wommelgem, Borsbeek …) en randgemeenten tot Brussel. Voor meer informatie of voor een vrijblijvende prijsofferte kunt u ons telefonisch, via mail of via het invulformulier bereiken.

Gevelbekleding en -renovatie: van crepi tot ThermoWood

Profidak maakt een echte blikvanger van uw gevel. Zowel voor nieuwbouw als voor renovatie bieden wij verschillende mogelijkheden aan voor uw gevelbekleding. U kunt kiezen voor een gevelbepleistering zoals crepi of sierpleister, die de gevel een betere bescherming geeft en deze bovendien luchtdicht maakt. Het is bovendien geschikt voor elk soort metselwerk, zowel oud en verweerd als helemaal nieuw.

Sidings zijn planken of panelen die men horizontaal gaat monteren op de gevel. Ze zijn ideaal voor kleinere gebouwen, zoals een poolhouse of tuinhuis voor een frisse strandhuis-stijl, maar evengoed om uw gevel een eigentijdse, decoratieve uitstraling te geven. Ze zijn uv- en vorstbestending en bijzonder onderhoudsvriendelijk.

Voor een naadloze overloop van uw dak en gevel kunt u kiezen voor leien. Gevelleien zijn een licht materiaal met een lange levensduur van 30 jaar en hebben een goed ademend en isolerend vermogen. Voor een warme en natuurlijke uitstraling kunt u opteren voor thermisch behandeld dennenhout: ThermoWood. ThermoWood is een kwalitatief, vormvast en milieuvriendelijk materiaal.

Wat u ook kiest. Profidak biedt u de beste service. Voor professioneel advies kunt u ons altijd contacteren. We staan u graag te woord.

Laat Profidak u verder helpen

Kies voor echte vakmannen en laat Profidak uw gevelbekleding verzorgen. Indien u nog vragen heeft of meer informatie wenst over onze diensten, dan kunt u ons steeds contacteren. Wij helpen u zo spoedig mogelijk verder. U kunt ons telefonisch, via mail of via het contactformulier op deze website bereiken.