Alle dakwerken, nieuw, renovatie & dakisolatie

Profidak maakt uw dak in Groot-Antwerpen en randgemeenten tot Brussel.

Op zoek naar een professioneel bedrijf voor uw dakwerken? Profidak biedt zijn diensten aan in Groot-Antwerpen (Deurne, Wilrijk, Edegem, Borgerhout, Wommelgem, Borsbeek …) en randgemeenten tot Brussel. Wij zijn gespecialiseerd in dakwerken voor platte daken en hellende daken, het plaatsen van dakisolatie, zinkwerken en allerlei kleine herstellingen. Ga voor niets minder dan kwaliteit: neem contact met ons op voor meer informatie over onze diensten.

Onze dakwerken

Profidak verzorgt diverse dakwerken. Bent u bezig met een nieuwbouw of renovatie? Heeft uw oude dak een grondige herstelling nodig? Laat u dan helpen door onze professionele medewerkers. Profidak staat in voor een mooie afwerking van uw dak met keurige zinkwerken voor onder meer uw bak- en dakgoten.

Wilt u graag meer licht binnenshuis? Dan kan een lichtkoepel de oplossing bieden. Profidak werkt met topmerken, zoals Skylux voor superisolerende lichtkoepels en de energiezuinige VELUX-dakvensters. Naast onze algemene dakwerken, voorzien wij bovendien diensten zoals kleine en grote daktimmerwerken. Ook voor de nauwkeurige plaatsing van roofing en EPDM voor platte daken kunt u bij Profidak terecht.

Neem contact op met Profidak

Laat uw dakwerken over aan een expert. De medewerkers van Profidak zijn ervaren in allerhande dakwerken en garanderen u steeds een kwalitatief resultaat. Bij ons bent u zeker van een professionele service en een optimaal resultaat. Heeft u vragen of wenst u een vrijblijvende prijsofferte? Aarzel dan niet om contact op te nemen. U kunt ons telefonisch, via mail of via het invulformulier op deze website bereiken.